Tálcakészítő Workshop – Fluid Art & műgyanta

A 2 alkalmas Tálcakészítö Workshopon egy tálcát fogunk festeni Fluid Art technikával és száradás után, a következő alkalommal a felületet befedjük Art Resin műgyantával. Így egy egyedi és megismételhetetlen, művészi, de ugyanakkor használható tárgyat fogunk elkészíteni, mely a lakásod dísze lehet, de egyedi, kézműves ajándéknak is kiváló.
Az első alkalommal elmondom a sikeres Fluid Art festészethez szükséges tudnivalókat és bemutatok két féle Fluid Art technikát élőben. Ezek könnyen elsajátítható módszerek és alkalmasak egy tálca felületének megfestésére. Ezután kiválasztjátok a színeiteket, és kezdődik a mixek kikeverése, majd maga az élmény, az öntögetés.
A második alkalommal (melynek időpontját közösen egyeztetjük) bemutatom, hogy hogyan kell megtisztítani a tálca festett felületét műgyantázás előtt, majd magát, a műgyanta öntést. A látottak/hallottak alapján pedig ti is könnyedén elkészíthetitek a tálcátokon a műgyanta réteget, mely egyrészt élénkséget ad a színeiteknek, másrészt megvédi a festett felületet a hőtől, nedvességtől, és a fizikai sérülésektől. A workshopon száradás után élelmiszerbiztos, magas minőségű művész műgyantát használunk.
 

A 2 alkalmas workshop ára 25.990 Ft. Amennyiben ketten jelentkeztek egyszerre a tanfolyamra, a páros jegy ára 23.990 Ft/fő. Azok, akik korábban már részt vettek a workshopjaim valamelyikén, szintén ezen a kedvezményes áron jelentkezhetnek.

A workshop ára tartalmazza az oktatást, az összes szükséges kelléket, alapanyagot, rágcsálnivalót és italokat, valamint a festésre előkészített tálca árát is.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.

25.990 Ft

7 készleten (utánrendelhető)

Páros kedvezmény
Jelentkezők számaFixed price
2 - 1023.990 Ft