Órakészítő Workshop – Fluid Art & műgyanta – 25 cm

A 2 alkalmas Órakészítő Workshopon egy óralapot fogunk megfestenifesteni Fluid Art technikával és száradás után, a következő alkalommal a felületet befedjük Art Resin műgyantával. Így egy egyedi és megismételhetetlen, művészi, de ugyanakkor használható tárgyat fogunk elkészíteni, mely a lakásod dísze lehet, de egyedi, kézműves ajándéknak is kiváló.
Az első alkalommal elmondom a sikeres Fluid Art festészethez szükséges tudnivalókat és bemutatok pár Fluid Art technikát élőben, melyek könnyen elsajátítható módszerek és alkalmasak egy óralap felületének megfestésére. Ezután kiválasztjátok a színeiteket, és kezdődik a mixek kikeverése, majd maga az élmény, az öntögetés. Ugyanezen az alkalmon az órajelölőket is befestjük a kívánt színre.
A második alkalommal (melynek időpontját közösen egyeztetjük) bemutatom a műgyanta öntést. A látottak/hallottak alapján pedig ti is könnyedén elkészíthetitek az órátokon a műgyanta réteget, mely egyrészt élénkséget ad a színeiteknek, másrészt megvédi a festett felületet  a fizikai sérülésektől és a nedvességtől. A műgyanta megdermedése utána az óraszerkezet beszerelésével nem neked kell bajlódnod, egy órás fogja profin elkészíteni.
 

A 2 alkalmas workshop ára a választott óralap méretétől függ.

A 25 cm átmérőjű óralap elkészítésének díja 29.990 Ft. A 30 cm átmerőjű óralapé pedig 33.990 Ft.

Ezen az oldalon a 25 cm-es óralapos workshopra tudsz jelentkezni, ha a nagyobbat szeretnéd választani, kattints  a másik Órakészítő Workshopra!

(Amennyiben ketten egyszerre jelentkeztek a workshopra, 2000 Ft kedvezményt kaptok a workshop díjából.)

 

A workshop ára tartalmazza az oktatást, az összes szükséges kelléket, alapanyagot, rágcsálnivalót , kávét és italokat.

További fotók a saját és a tanítványaim munkáiról az Instagram és a Facebook oldalamon találhatók.

29.990 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Páros kedvezmény
Jelentkezők számaFixed price
2 - 1019.990 Ft